Vår hyrservice
– service som ger större frihet

Lindbytvätten erbjuder textiluthyrning och tvätt till verksamheter med högt ställda krav på leveranssäkerhet, renhet och servicekvalitet. Vi arbetar enligt väl genomtänkta processer, vilket gör att din leverans fungerar smidigt från det att vi hämtar smutstvätten till att rena textilier levereras på utsatt datum. Processerna är helt datoriserade för att garantera din säkerhet, vi tar ansvar för att ni alltid har hela och rena textilier på plats. Hyrstocken kan när som helst ändras. Vår lagerkapacitet och genomtänkta logistik ingår också i hyran förstås.

Kontroll att lita på

Vi vet att korrekta leveranser i rätt tid till rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska fungera. Därför har vi en strikt kontroll under hela processen, från hämtning av smutsigt gods till lämning av rent. Allt vi levererar är finishbehandlat, kvalitetskontrollerat och snyggt förpackat.

Ju mer du kan få med samma leverans, desto smartare. Du tjänar på det och miljön kan andas lite bättre.
Så här går det till: samtidigt som du anlitar oss för dina textilier, beroende på din verksamhet, kan du få komplett service för entrémattor och skyddsutrustning. En enda kontaktperson hjälper dig oavsett behov och du får allt på samma faktura. Smartare kan det knappast bli.

1. Hämtning

På avtalad leveransdag hämtar våra chaufförer smutsigt gods på anvisad plats. Samtidigt levererar vi en ny uppsättning fräscha plagg, textilier och entrémattor enligt överenskommelse.

2. Sortering

Det smutsiga godset ankommer till tvätteriet där det sorteras, scannas och räknas in. Därefter går godset vidare till de olika miljöanpassade tvättprocesserna.

3. Tvätt och tork

Beroende på smutsighetsgrad, vikt och kvalitet startar olika högeffektiva tvätt- och torkprogram. Varje program är intrimmat för att skona miljön och klarar därför de tuffa miljökraven för Svanenmärkning.

4. Lagning / Finishbehandling

Efter tvätt och torkning synas varje artikel. Det som behöver lagas åtgärdas omgående, innan det går vidare till finishbehandling.

5. Kvalitetskontroll

Innan packning kvalitetskontrolleras godset så att det uppfyller de förväntade kraven. Vid godkännande packas och lagras godset innan det går vidare till utleverans.

6. Utleverans

Varje utleverans följer en noga förplanerad rutt. Vi sampackar våra leveranser vilket betyder att allt – arbetskläder, entrémattor, handdukar m.m. går med samma leverans.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.