Välkommen till oss

Vi erbjuder allt inom arbetskläder, profilkläder och servicekläder för de flesta branscher. Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bad- och bäddtextilier, bordslinne eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är textiltvätteriet som har många års erfarenhet av textiltvätt och hundratals nöjda kunder.
Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

 

Vår vision

Sveriges ledande företag för hållbara och smarta textillösningar.

Våra värderingar

Vårt uppträdande gentemot medarbetare, kunder, leverantörer, myndigheter samt övriga som vi har kontakt med, skall genomsyras av våra värderingar – PEG.

Professionalism
Kunskap
Kvalité
Förbättring
Engagemang
Vilja
Intresse
Positiv
Gemenskap
Laget före jaget
Behandla andra som du själv vill bli behandlad
Trygghet

VD berättar

Lindbytvätten har under sina 30 år gjort en fantastisk resa. Vi kommer att fortsätta denna resa som Peter och Helén påbörjade 1991 med hotell- och restauranglinne. Under åren så har vi lagt till entrémattor, arbetskläder och nu även oljemattor, oljetrasor och arbetskläder för kontor, försäljning med fler områden för användning.

Vi har 1000 nöjda kunder runt om i Blekinge, Småland och såklart Öland. Våra transporter sker med miljövänligt bränsle som linjerar med vårt miljöarbete. Vi är Svanen-certifierade, ISO-certifierade enligt Miljö, Kvalité och Arbetsmiljö och så är vi även Kungliga Hovleverantörer.

Vi är över 40 glada medarbetare som mer än gärna hjälper Er med en tvätt-och textillösning för Ert behov. Gör det ni är bäst på, det gör vi.

Välkommen till Lindbytvätten!

Med vänliga hälsningar,
Rikard Streijffert VD

Ett expansivt familjeföretag

Företaget startade 1941 som ett andelstvätteri för privat tvätt under namnet Tvätteriet i Lindby. Efterhand utökades verksamheten och tvätt från industrier, hotell och restauranger började tas emot.

Familjen Streijffert tog över tvätteriet 1991 och Lindbytvätten AB såg dagens ljus.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.