Entrémattor
– mattor som välkomnar

Vi på Lindbytvätten erbjuder slitstarka entrémattor för butiker, kontoret eller industrilokalen. Entrémattorna är skonsamma mot golvet och samlar upp smutspartiklar på ett effektivt sätt. Mattorna är också enkla att förse med text och bild vilket innebär att vi kan specialanpassa era mattor med logga, slogan och/eller företagsnamn. Loggomattor ger en bättre exponering än många tror och är mycket billigare än billboards och tidningsannonser. Företag som köper eller hyr entrémattor hos oss slår med andra ord flera flugor i en smäll.

Visste du att…

Upp till 80 % av all smuts och allt damm kommer in med skorna? Rätt entrématta på golvet gör därför stor nytta: stoppar smuts, förenklar städningen, skonar golven, hindrar halkolyckor och leder bort statisk elektricitet. Vi har ett brett sortiment och vet vad som är rätt plats och lagom tvättintervall för varje matta.

 

Otvättad matta

Grus och smuts samlas mellan mattans fibrer och försämrar funktionen. Till slut är mattan
full av smuts och kan inte ta hand om mer. Då ser den sliten och trist ut.

Tvättad matta

Regelbunden tvätt är en förutsättning för att den ska vara effektiv. Vi ser till att du alltid
har rena, fräscha mattor för era besök.

Basmattor

Enkelt effektiv

Logomattor

Oändliga möjligheter

Supermattor

Överlägsen mot smuts och väta

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.