Hyra entrémattor, uthyrning av entrémattor i Kalmar, Växjö, Karlskrona av Lindbytvätten

Entrémattor

Mattor som välkomnar

Vi på Lindbytvätten erbjuder slitstarka entrémattor för butiker, kontoret, mässan eller demolokalen. Entrémattorna är skonsamma mot golvet och samlar upp smutspartiklar på ett effektivt sätt. Mattorna är också enkla att förse med text och bild vilket innebär att vi kan specialanpassa era mattor med logga, slogan och/eller företagsnamn. Loggomattor ger en bättre Exponering än många tror och är mycket billigare än billboards och tidningsannonser. Företag som köper eller hyr entrémattor hos oss slår med andra ord flera flugor i en smäll.

Vår kunskap – din fördel

Visste du att upp till 80 % av all smuts och allt damm kommer in med skorna? Rätt entrématta på golvet gör därför stor nytta: stoppar smuts, förenklar städningen, skonar golven, hindrar halkolyckor och leder bort statisk elektricitet. Vi har ett brett sortiment och vet vad som är rätt plats och lagom tvättintervall för varje matta.

Vill du ha en matta med egen design, företagets logo eller extra smutsavvisande, ja då ordnar vi det. Ta hjälp av oss att diskutera och bolla dina tankar. Tillsammans utgår vi från er verksamhetsprofil, era behov av specifika mattegenskaper och vad som är möjligt att designa. Idéerna omvandlas till kreativa förslag som sedan blir unika mattor i er miljö.


Tvätta för längre hållbarhet

Otvättad matta

Grus och smuts samlas mellan mattans fibrer och försämrar funktionen. Till slut är mattan full av smuts och kan inte ta hand om mer. Då ser den sliten och trist ut.

Tvättad matta

Regelbunden tvätt är en förutsättning för att den ska vara effektiv. Vi ser till att du alltid har rena, fräscha mattor för era gäster.

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev