Industrikläder
– rustad för de tuffaste arbetspassen

Alla som arbetar inom industrin vet vilka enorma påfrestningar kroppen utsätts för under ett vanligt arbetspass: extrema temperaturer, bländande ljus, hala underlag, dålig sikt… Listan kan göras lång. Därför är det mycket viktigt att du väljer att ge din personal rätt utrustning och rätt skydd så att de tryggt och effektivt kan utföra sina uppdrag – för sin egen skull, sina familjers, företagets och era slutkunders. Bra och snabba resultat är viktigt, men hälsan kommer alltid först. Skulle något mot förmodan hända påverkar det många människor. Olyckor går att undvika med rätt skyddsutrustning.

Vi möter dina krav

Funktion, säkerhet och bekvämlighet samt slitstyrka är exempel på krav som du ska ställa på arbetskläder. Berätta vad du behöver så hjälper vi dig på bästa sätt! Att välja rätt arbetskläder för olika arbetsuppgifter kräver kunskap om material och utförande och vi bistår gärna med vår mångåriga erfarenhet på området. Vi finns här för dig! Om du vill hyra, köpa eller bara låta oss tvätta yrkesplaggen avgör du själv. Vi har resurser att möta alla dina behov när det gäller volym och samarbetsform. Naturligtvis ur bästa miljö- och kvalitetssynpunkt.

Miljövänlig tvätt

Vi bedriver vår verksamhet för att främja en hållbar utveckling för miljön. Detta innebär att vi ska minska vår påverkan på miljön i alla led, från kemikalier, produktion och avfallshantering till användning av energi och vatten. Vi är bland annat Svanenmärkta och uppfyller Svanens tuffa miljökrav. För oss är det en självklarhet att jobba hållbart på ett sätt som skyddar våra naturresurser, våra medmänniskor och vår planet.

Noggrann process

När du hyr och tvättar textilier och arbetskläder hos oss försäkrar du dig om god hygienisk standard för alla. Vår anläggning har toppmoderna maskiner för tvätt, torkning och mangling samt noggranna rutiner för packning. Er leverans är alltid kvalitetskontrollerad.

Kontroll online

Ytterligare en fördel med att anlita oss är att alla plagg får en streckkod och läggs in i ett onlinesystem. Varje gång ett plagg kommer in för tvätt blir det registrerat. På så sätt har du alltid full kontroll över var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Systemet kan enkelt visa antal insatta plagg, antal tvättar, tidpunkt då nya plagg satts in samt kostnadsuppföljning.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.