Arbetskläder
– rätt klädd för varje uppgift

Att välja rätt kläder för olika arbetsuppgifter kräver kunskap. Den har vi. Med fokus på funktion, säkerhet, bekvämlighet och slitstyrka väljer vi de bästa produkterna från den främsta leverantören till vårt sortiment. Rätt plagg för rätt jobb handlar om säkerhet och effektivitet i arbetet.

Vi möter era krav

Vi kan också erbjuda profilkläder- företagsunika plagg med namn, er logga och även den aktuella medarbetarens namn. Våra produkter levereras också med streckkoder, som läses av varje gång de kommer in på tvätt hos oss. Detta innebär en god översikt över var kläderna befinner sig, men ger möjlighet till statistik och uppföljning som i sin tur leder till bättre kontroll och minskade kostnader.

När vi arbetar med både tvätt, leverans och framtagande av plaggkollektioner är vi alltid mycket noga med miljöaspekten. Vi stoltserar gärna med att vi är godkända i enighet med Svanen. Vi på Lindbytvätten står redo att förse er med slitstarka arbetskläder av högsta kvalitet. Hör av er till oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er verksamhet!

Hotell och restaurangkläder

Kläder som klarar kraven

Industrikläder

Rustad för de tuffaste arbetspassen

Varsel- och flamkläder

Trygg på jobbet med rätt arbetskläder

Vårdkläder

Hygien och komfort för allas trivsel

Butik och service

Stärk profilen med rätt kläder

Livsmedelskläder

Vi gör det enkelt att göra rätt

Skor och handskar

Skydda händer och fötter

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.