Hyra arbetskläder, uthyrning av arbetskläder i Kalmar, Växjö, Karlskrona från Lindbytvätten

Arbetskläder

Vi möter dina krav

Design och tillverkning av arbetskläder kräver stor noggrannhet och goda kunskaper om de krav som arbetsdagen ställer. Detta har vi på Lindbytvätten! I snart 20 år har vi levererat bekväma, slitstarka och ändamålsenliga yrkeskläder till en mängd företag inom vitt skilda branscher. Det innebär att vi har god insikt i hur verkligheten ser ut för yrkesverksamma inom bland annat restaurangnäringen, industrin och vården. Vi har också en bred kunskap och erfarenhet av varsel/ skyddskläder och flamplagg. Vi har under åren vi arbetat med yrkeskläder och skyddskläder ständigt strävat efter att förbättrat våra produkter och arbetsmetoder vilket gör oss till en av de marknadsledande aktörerna idag.

Miljövänliga yrkeskläder av högsta kvalitet

Vi kan också erbjuda profilkläder- företagsunika plagg med namn, er logga och även den aktuella medarbetarens namn. Våra produkter levereras också med streckkoder, som läses av varje gång de kommer in på tvätt hos oss. Detta innebär en god översikt över var kläderna befinner sig, men ger möjlighet till statistik och uppföljning som i sin tur leder till bättre kontroll och minskade kostnader.

När vi arbetar med både tvätt, leverans och framtagande av plaggkollektioner är vi alltid mycket noga miljöaspekten. Vi stoltserar gärna med att vi blivit godkända i enighet med Svanen 3.0. Vi på Lindbytvätten står redo att förse er med slitstarka yrkeskläder av högsta kvalitet. Hör av er till oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er verksamhet!


Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev