Restaurangkläder
– klädd som ett proffs

Utstråla professionalism med rätt kläder. Vi ser till att kockar och servering är snyggt och propert klädda. Lindbytvätten har ett brett utbud för alla tillfällen. Skulle något spilla på kläderna har ni alltid ombyten i rätt storlek och perfekt skick. Vi levererar precis som ni vill ha det.
Höj er restaurangupplevelse med arbetskläder!

Yrkesstolthet sitter även i kläderna

Du kan få företagets namn och logotyp vackert broderade eller tryckta på kläderna och självklart även medarbetarens namn. Dina medarbetare presenteras ett fint sätt.

Miljövänlig tvätt

Vi bedriver vår verksamhet för att främja en hållbar utveckling för miljön. Detta innebär att vi ska minska vår påverkan på miljön i alla led, från kemikalier, produktion och avfallshantering till användning av energi och vatten. Vi är bland annat Svanenmärkta och uppfyller Svanens tuffa miljökrav. För oss är det en självklarhet att jobba hållbart på ett sätt som skyddar våra naturresurser, våra medmänniskor och vår planet.

Noggrann process

När du hyr och tvättar textilier och arbetskläder hos oss försäkrar du dig om god hygienisk standard för alla. Vår anläggning har toppmoderna maskiner för tvätt, torkning och mangling samt noggranna rutiner för packning. Er leverans är alltid kvalitetskontrollerad.

Kontroll online

Ytterligare en fördel med att anlita oss är att alla plagg får en streckkod och läggs in i ett onlinesystem. Varje gång ett plagg kommer in för tvätt blir det registrerat. På så sätt har du alltid full kontroll över var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Systemet kan enkelt visa antal insatta plagg, antal tvättar, tidpunkt då nya plagg satts in samt kostnadsuppföljning.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.