Skor och handskar
– som håller måttet

Idag är normen att arbetsgivaren står för arbetskläder till de anställda. Men det är inte alltid helt lätt att veta vad som skiljer exempelvis bra arbetsskor från sämre varianter. Vi har lång erfarenhet av hantering av arbetskläder, däribland skyddsskor och arbetsskor. Vi har god insikt i såväl olika branschers krav som ergonomi, fothälsa och vad som utgör god kvalitet. Vi har också ett brett sortiment av skyddshandskar och säkerhetshandskar, som minimerar slitage och arbetsskador.

Ergonomiska arbetsskor
– bra för mer än bara fötterna

Att tänka på ergonomi är viktigt för mer än bara känslan av komfort hos den som bär arbetsskorna. Ergonomiskt utformade arbetsskor utsätter fötterna för färre påfrestningar, klämmer inte åt på samma sätt, och gör det mer skonsamt för knä, ben och rygg. Detta skapar inte bara en skönare upplevelse för den enskilde anställda utan minimerar också antalet sjukskrivningar vilket är gynnsamt ur ett långsiktigt, ekonomiskt perspektiv.

Miljövänlig tvätt

Vi bedriver vår verksamhet för att främja en hållbar utveckling för miljön. Detta innebär att vi ska minska vår påverkan på miljön i alla led, från kemikalier, produktion och avfallshantering till användning av energi och vatten. Vi är bland annat Svanenmärkta och uppfyller Svanens tuffa miljökrav. För oss är det en självklarhet att jobba hållbart på ett sätt som skyddar våra naturresurser, våra medmänniskor och vår planet.

Noggrann process

När du hyr och tvättar textilier och arbetskläder hos oss försäkrar du dig om god hygienisk standard för alla. Våra anläggningar har toppmoderna maskiner för tvätt, torkning och mangling samt noggranna rutiner för packning. Er leverans är alltid kvalitetskontrollerad.

Kontroll online

Ytterligare en fördel med att anlita oss är att alla plagg får en streckkod och läggs in i ett onlinesystem. Varje gång ett plagg kommer in för tvätt blir det registrerat. På så sätt har du alltid full kontroll över var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Systemet kan enkelt visa antal insatta plagg, antal tvättar, tidpunkt då nya plagg satts in samt kostnadsuppföljning.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.