Intresseanmälan

Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg med högt ställda krav på leveranssäkerhet, renhet och servicekvalitet. Vi arbetar enligt väl genomtänkta processer, vilket gör att leveranser fungerar smidigt från det att vi hämtar smutstvätten till att rena textilier levereras på utsatt datum. Vi är ett gammalt men modernt familjeföretag som har jobbat med kvalificerad textilservice i 30 år med kunder i hela Kalmar och Blekinge län med omnejd.

Vi vill snabbt, smidigt och enkelt leverera och underhålla kundens tvätt- och textilbehov. Våra partners ska känna sig trygga i samarbetet med Lindbytvätten och verksamheten ska bedrivas så att en hållbar utveckling främjas.

Vi växer och nu har du möjlighet att vara med på resan! Vi håller ständigt utkik efter intressanta personligheter och rekryterar löpande, hör av dig redan idag.

Om dig

Vi söker en engagerad, ansvarsfull och driven person som är van att arbeta i grupp och skapa resultat tillsammans med dina arbetskamrater. Du är serviceinriktad där kommunikation är en viktig del för att främja goda kundrelationer och att viktig information når organisationen. Vi ser gärna att du är en lagspelare som är van att arbeta för gruppens bästa med en serviceinriktad inställning. Du är noggrann och jobbar alltefter ordning och reda. Den sökande behöver ha tillgång till egen bil.

Ansökan

Vänligen skicka din intresseanmälan med CV och personligt brev till: stefan@lindbytvatten.se

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer! Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg.