Tvätteriarbetare | Lindbytvätten

Nu söker vi tvätteriarbetare till vårt produktionsteam hos oss på Lindbytvätten. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Vårt företag söker skickliga produktionsarbetare för att utföra olika uppgifter inom vår produktion. I arbetsuppgifterna ingår det att sortera smutsigt gods som ankommer till tvätteriet, tvätta och torka, lagning, finishbehandling, och kvalitetskontroll.

Det smutsiga godset ankommer till tvätteriet där det sorteras, scannas och räknas in. Därefter går godset vidare till de olika miljöanpassade tvättprocesserna. Beroende på smutsighetsgrad, vikt och kvalitet startar olika högeffektiva tvätt- och torkprogram. Varje program är intrimmat för att skona miljön och klarar därför de tuffa miljökraven för Svanenmärkning. Efter tvätt och torkning synas varje artikel. Det som behöver lagas åtgärdas omgående, innan det går vidare till finishbehandling. Innan packning kvalitetskontrollerads godset så att det uppfyller de förväntade kraven. Vid godkännande packas och lagras godset innan det går vidare till utleverans.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Behovsanställning

Lön: Lön enligt kollektivavtal tillämpas

Arbetsort: Borgholm/Lindby

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Måndag till fredag, normalt mellan 07.00 –16.00 men kan variera

Om dig

Vi söker engagerade, ansvarsfulla och drivna personer som är vana att arbeta i grupp och skapa resultat tillsammans med dina arbetskamrater. Du är serviceinriktad där kommunikation är en viktig del för att främja goda kundrelationer och att viktig information når organisationen. Vi ser gärna även att du är en lagspelare som är van att arbeta för gruppens bästa med en serviceinriktad inställning. Du är noggrann och jobbar alltefter ordning och reda. Den sökande behöver ha tillgång till egen bil.

Kvalifikationer

Svenska eller engelska, tal och skrift

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Karlsson, Produktionschef, på telefon 076 336 60 80.

Vänligen skicka ansökan med CV och personligt brev till: stefan@lindbytvatten.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev