Chaufför | Lindbytvätten

Nu söker vi chaufförer till vårt team hos oss på Lindbytvätten. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Du kommer dagligen serva våra kunder med textilgods utifrån fastställda distributionsturer. Varje utleverans följer en noga förplanerad rutt. På avtalad leveransdag hämtar våra chaufförer smutsigt gods på anvisad plats. Samtidigt levererar vi en ny uppsättning fräscha plagg, textilier, entrémattor eller förbrukningsartiklar enligt överenskommelse. Som en del i teamet kommer du arbeta aktivt med att tillgodose bästa möjliga service gentemot våra kunder och även internt.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Behovsanställning

Lön: Lön enligt kollektivavtal tillämpas

Arbetsort: Borgholm/Lindby

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Måndag till fredag, normalt mellan 07.00 –16.00 men kan variera

Om dig

Vi söker engagerade, ansvarsfulla och drivna personer som är vana att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad där sociala och kommunikativa färdigheter är en viktig del för att främja goda kundrelationer och att viktig information når organisationen. Vi ser gärna även att du är en lagspelare som är van att arbeta för gruppens bästa med en serviceinriktad inställning. Den sökande behöver ha tillgång till egen bil.

Kvalifikationer

  • C körkort
  • Giltig YKB utbildning
  • Svenska, tal och skrift

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Karlsson, Produktionschef, på telefon 076 336 60 80.

Vänligen skicka ansökan med CV och personligt brev till: stefan@lindbytvatten.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du ta del av senaste nytt?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev